Kontakt:
Tel.: 222 230 537
(remove XX) info XX @karnevalove-kostymy-praha XX .cz

Prodejna (maloobchod):
Václavské náměstí 64

POBOČKA JE TRVALE UZAVŘENA

www.karnevalove-kostymy-praha.cz

Karnevalové kostýmy Praha

Naše prodejna karnevalových kostýmů v Praze Vám nabízí velké množství karnevalových kostýmů pro nejrůznější příležitosti, akce, karnevalové párty nebo karnevalové oslavy. U nás si můžete vybrat z několika tematických kostýmů pánských, dámských i dětských. Včetně sexy kostýmů dámských i pánských. V současné době nabízíme přes 100 různých kostýmů a svou nabídku stále rozšiřujeme!

Kostým si můžete prohlédnout a zakoupit na našich internetových stránkách, telefonicky nebo si ho přijít prohlédnout a přímo vyzkoušet do naší prodejny v Praze, na ulici Dukelských hrdinů 18, Praha 7. Sídlíme v blízkosti stanice metra C Vltavská a tramvajové zastávky Strossmayerovo náměstí (tramvaje č. 1, 12, 14, 17, 25 a 26), dále tramvajové zastávky Veletržní (tramvaje č. 1, 14 a 17).

Otevírací doba je Po - Pá od 10:30 do 18:30 a v So od 12:30 do 18:30.

U nás seženete několik druhů kostýmů na karnevaly a maškarní bály. Ať už sexy karnevalové kostýmy, strašidelné, nebo naopak roztomilé karnevalové kostýmy.   

Chystáte svému dítěti karnevalovou oslavu narozenin? Přijďte k nám do prodejny karnevalových kostýmů a vybírejte z několika druhů kostýmů!

Pokud sháníte sexy kostým pro potěšení přítele, nebo na nějakou sexy karnevalovou párty? Neváhejte a přijďte si k nám vybrat z více než sta druhů karnevalových kostýmů.

Z naší bohaté nabídky si určitě karnevalový kostým vyberete i Vy!